6 abr 2012

The best!

Hoy todo acompañaba, habia llovido toda la noche y parte de la mañana pero justo dos horas antes de empezar a entrenar paro. Nada de viento y tres liebre, Aitor Cortes, Luis Cortes y mi tito "Paco" hacia que el entreno de hoy pintara bien... El mejor entreno del año sin duda, 9:30 minutos menos de lo que habia realizado en el mismo circuito dias anteriores y con unas sensaciones espectaculares, os dejo los datos del Suunto http://www.movescount.com/moves/move4872825
Esta semana es la ultima dura despues de los ultimos 5 meses de entrenos en Lanzarote, Manlleu, Lisboa y Treviso y todo esto para llegar en las mejores condiciones para las maratones de abril... a partir de mañana ya solo toca hacer un poco de calidad y a competir. Ya no doblare hasta finales de mayo.


Tambien he recibido nuevo material de mis patrocinadores.
El nuevo Ambit de Suunto, la nueva ropa de competicion y bambas de K-SWISS, mallot de Taymory para mi y hermana y lo mas importante... sigo siendo Deportista de Elite Catala.

Todo va sobre ruedas.


Avui tot acompanyava, havia plogut tota la nit i part del matí però just dues hores abans de començar a entrenar va parar. Res de vent i tres llebre, Aitor Cortes, Luis Cortes i el meu tito "Paco" feia que l'entrenament d'avui pintés bé ... El millor entrenament de l'any sense dubte, 9:30 minuts menys del que havia realitzat en el mateix circuit dies anteriors i amb unes sensacions espectaculars, us deixo les dades del Suunto http://www.movescount.com/moves/move4872825


Aquesta setmana és la ultima dura després dels últims 5 mesos d'entrenament dur a Manlleu, Lanzarote, Lisboa i Treviso per arribar en les millors condicions per les maratons d'abril ... a partir de demà ja només toca fer una mica de qualitat i a competir.
Ja no Doblaré fins a finals de maig.

També he rebut nou material dels meus patrocinador.
El nou Ambit de Suunto, la nova roba de competició i bambes de K-SWISS, mallot de Taymory per a mi i la meva germana i el més important ... segueixo sent Esportista d'Elit Catalan.

Tot va sobre rodes.

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location