24 oct 2011

Music Marathon Festival









Ayer por la tarde hice algo que hace tiempo que no hacia y que debería hacer mas a menudo, DEPORTE.
Ayer se disputo la Music Festival Marathon en la ciudad de Puerto del Carmen, Lanzarote. Un evento con tres distancias de 5 kilómetros, 10 y Media Maraton.

Ese día me toco levantarme temprano para ir con mi liebre y amigo, Juan Carlos, a meterme una serie de 30 minutos de subida dura. Llegue al final del entreno con respiración entrecortada e incluso alguna risa al ver que Juan Carlos, creo que se había cansado mas de animarme que del esfuerzo "Risas"

Vamos al evento! a las 17:30 se daba la salida mía, era el único, con 10 segundos de adelanto respecto al resto de competidores. Nada mas empezar decidí disfrutar de ver el ritmo de mi amigo Jose Carlos Hernandez, 2:13 en Maraton, y así poder disfrutar de calles cerradas, repletas de atletas de todo tipo, niños animando y a las cuales le correspondía chocandole la mano, ver y escuchar los grupos de música que había durante el circuito, disfrutar de las vistas, animar a Jose.... Ayer por primera vez desde que me dedico a esto profesionalmente disfrute del deporte.
Lo mejor fue poder ver a Jose Carlos correr y compartir la llegada con el! Un espectáculo para el evento y un placer para mi.

Isa Janssens, Gorka Ainhoa y colaboradores del TRi W.W.W sabe que podéis contar conmigo para difundir la asociación en un evento como este a donde el tiempo solo importa para poder estar mas tiempo para poder disfrutarlo.

Nico, Loren, Juan Carlos y familia, empleados del Sands Beach, gracias...

Al final y sin quererlo, entrevista en radio y en la televisión autonómica, eco en medios digitales y en papel.Todo esto para demostrarme que en Lanzarote no necesito ser el único español invitado en Nueva York para que me quieran!

Gracias TRi W.W.W. y Sands Beach.




Ahir a la tarda vaig fer una cosa que feia temps que no feia i que hauria de fer més sovint, ESPORT.
Ahir es va disputar la Music Festival Marathon a la ciutat de Puerto del Carmen, Lanzarote. Un esdeveniment amb tres distàncies de 5 quilòmetres, 10 i Mitja Marató.

Aquest dia em va tocar llevar d'hora per anar amb la meva llebre i amic, Joan Carlos, a ficar-me una sèrie de 30 minuts de pujada dura. Vaig arribar al final de l'entrenament amb respiració entretallada i fins i tot alguna rialla en veure que Juan Carlos, crec que s'havia cansat més de animar que l'esforç "Rialles"

Anem a l'esdeveniment! a les 17:30 es donava la sortida meva, era l'únic, amb 10 segons d'avançament respecte a la resta de competidors. Res més començar vaig decidir gaudir de veure el ritme del meu amic Jose Carlos Hernandez, 02:13 a Marató, i així poder gaudir de carrers tancats, plenes d'atletes de tot tipus, nens animant i a les quals li corresponia xocant la mà, veure i escoltar grups de música que s'havia durant el circuit, gaudir dels vistes animar en José .... Ahir per primera vegada des que em dedico a això professionalment vaig gaudi de l'esport.
El millor va ser poder veure a Jose Carlos córrer i compartir l'arribada amb el! Un espectacle per a l'esdeveniment i un plaer per a mi.

Isa Janssens, Gorka, Ainhoa ​​i col · laboradors del TRi W.W.W. que podeu comptar amb mi per difondre l'associació en un esdeveniment com aquest a on el temps només importa per poder estar més temps per poder gaudir-lo.
Nico, Loren, Juan Carlos i família, empleats del Sands Beach, gràcies ...

Al final i sense voler-ho, entrevista a ràdio i a la televisió autonòmica, ressò en mitjans digitals i periodics. Tot això per demostrar-me que a Lanzarote no necessito ser l'únic espanyol convidat a Nova York perquè em vulguin!

Gràcies TRi W.W.W. i Sands Beach.

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location