14 jun 2011

Por que? Por esto!



Esta mañana he recibido un email de mi amigo Julio Mas, presidente del http://www.bluelinevalencia.com/ En este email a parte de hablar de como nos va me envia un link a un escrito en la web a donde trabaja http://42krunning.com/ Al ver el link me ha dado un subidon... justo dos dias antes de irme para las americas! La verdad que a veces es dificil expresar mis sentimientos y mas escribiendo, ya que fui un pesimo estudiante pero esta claro que notas como estas hacen que me salgan las palabras con mas facilidad.

Gracias amigo!! nos vemos el dia 11 en el http://www.valenciatriatlon.es/

Aqui os dejo el link http://42krunning.com/si-necesitas-motivacion-rafa-botello/ que me hara volar en las series que tengo esta mañana.



Aquest matí he rebut un email del meu amic Julio Mas, president del http://www.bluelinevalencia.com/ En aquest e-mail a part de parlar de com ens va m'envia un enllaç a un escrit a la web on treballa http: / / 42krunning.com / En veure el link m'ha donat una motivacio... just dos dies abans d'anar-me'n per les americas! La veritat que de vegades és difícil expressar els meus sentiments i més escrivint, ja que vaig ser un pèssim estudiant però és clar que notes com aquestes fan que em surtin les paraules amb més facilitat.

Gràcies amic!! ens veiem el dia 11 al http://www.valenciatriatlon.es/

Aqui us deixo el link http://42krunning.com/si-necesitas-motivacion-rafa-botello/ que em farà volar en les sèries que tinc aquest matí.

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location