22 mar 2011

Rosemont Middle School







Ayer lunes al mediodía tuve el placer de hacer una charla motivacional en la Rosemont Middle School en el pueblo de La Crescenta a 15 millas de Los Angeles.
Dos charlas de una hora a dos grupos de niños diferentes de 11 a 13 años y guiados por la profesora Laura Rivera hicieron que dicha charla fuera mas amena y distendida gracias a las preguntas deportivas y no deportivas sobre mi persona, experiencias en mis viajes por todo el mundo, anecdotas de mi pais y alguna que otra pregunta de la rivalidad Madrid-Barcelona, aqui tambien siguen el Soccer.

Un placer haber visitado las instalaciones de este acogedor colegio y doy fe del dicho español, que hay gallegos hasta en la luna! unas de las mujeres que me atendieron era nieta de una gallega.

http://www.rosemontweb.org/


Ahir dilluns al migdia vaig tenir el plaer de fer una xerrada motivacional a la Rosemont Middle School al poble de La Crescenta a 15 milles de Los Angeles.

Dues xerrades d'una hora a dos grups de nens diferents d'11 a 13 anys i guiats per la professora Laura Rivera van fer que aquesta xerrada fos més amena i distesa gràcies a les preguntes esportives i no esportives sobre la meva persona, experiències en els meus viatges per tot el món, anècdotes del meu país i alguna que altra pregunta de la rivalitat Madrid-Barcelona, ​​aquí també segueixen el Soccer.

Un plaer haver visitat les instal.lacions d'aquesta acollidora escola i dono fe de l'dit espanyol, que hi ha gallecs fins a la lluna! unes de les dones que em van atendre era néta d'una gallega.

http://www.rosemontweb.org/

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location