15 mar 2011

T5 de TRISENSE!!!!


Ya es una realidad, T5 de Trisense ya esta a la venta!

T5 CHALLENGE
En T5 Challenge vivirás un reto continuo. En sus páginas descubrirás el desafío de los grupos de edad en Hawái, revivirás The Iron War o recorrerás el mundo junto a Charlie Wittmack en su The World Tri. Además, podrás acercarte a la realidad del Doble Decaironman mientras conoces la superación sin límites de Rafa Botello o los secretos de dos hermanos de oro: los Brownlee.

Un nuevo numero de la prestigiosa revista de Triatlon en la que han querido dedicar unas paginas a mi carrera deportiva y tambien a la asociacion TRi W.W.W. comandada por Isa Janssens Y a la que me siento orgulloso de ser su embajador.

Aqui os dejo el trailer de la nueva T5 http://www.youtube.com/watch?v=LuBaucIHO6U&feature=player_embedded

Dar las gracias por el buen trabajo realizado a todo el equipo y en especial a Silvia y Laura y destacar la valentia de colocar en portada a un corredor en silla de ruedas.





Ja és una realitat, T5 de Trisense ja està a la venda!

T5 CHALLENGE
En T5 Challenge viuràs un repte continu. En les seves pàgines descobriràs el desafiament dels grups d'edat a Hawaii, reviuràs The Iron War o recorreràs el món al costat de Charlie Wittmack en el seu The World Tri. A més, podràs apropar-te a la realitat del Doble Decaironman mentre coneixes la superació sense límits de Rafa Botello o els secrets de dos germans d'or: els Brownlee.

Un nou número de la prestigiosa revista de Triatló en què han volgut dedicar unes pàgines a la meva carrera esportiva i a la associació TRi WWW comandad per Isa Janssens I a la qual em sento orgullós de ser el seu ambaixador.

Aqui us deixo el trailer de la nova T5 http://www.youtube.com/watch?v=LuBaucIHO6U&feature=player_embedded

Donar les gràcies pel bon treball realitzat a tot l'equip en especial a Silvia, Laura i destacar la valentia de posar en portada a un corredor en cadira de rodes.

Un saludo.

Rafa
www.rafabotello.com
http://www.trisense.tv/
http://www.triwww.com/

Los Angeles with Vittoria.

Mañana me marcho para el primer maraton importante del año, el maraton de Los Angeles sera el primero y mi debut en esta ciudad.
Tengo ganas ya de que sea el domingo para poder correr por Hollywood, Santa Monica y todas las calles y barrios de la segunda ciudad mas importante de Estados Unidos.
Alli ire con los nuevo tubulares de Vittoria! me han llegado hoy y para alli me los llevo........... 32 tubulares que me haran volar esta temporada.

Grazie y see you in Los Angeles.

http://www.vittoria.com/company/sponsoring/


Demà me'n vaig per al primer marató important de l'any, la marató de Los Angeles serà el primer i el meu debut en aquesta ciutat.
Tinc ganes ja de que sigui el diumenge per poder córrer per Hollywood, Santa Monica i tots els carrers i barris de la segona ciutat més important dels Estats Units.
Alla anire amb els nou tubulars de Vittoria! m'han arribat avui i per allà me'ls porto ........... 32 tubulars que em faran volar aquesta temporada.


Grazie i see you in Los Angeles.

http://www.vittoria.com/company/sponsoring/

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location