17 oct 2011

Last week

Ultima semana dura del año y listo para Nueva York!

Ya falta poco para la gran cita del año, New York Marathon, es el maraton mas importante y pretigioso de la temporada y por sexta vez consecutiva la organizacion ha querido contar conmigo.
Ya solo faltan tres semanas y por eso esta semana sera la ultima semana dura de entrenamientos en las duras rampas de la isla de Lanzarote. A partir de la semana que viene dejare ya las pesas y los doblajes, y a donde buscare llegar bien descansado, hacer algun entreno de calidad y el dia 6 de noviembre tocara darlo todo para poder terminar la temporada de la mejor manera posible.



Última setmana dura de l'any i preparat per a Nova York!

Ja falta poc per a la gran cita de l'any, New York Marathon, és el marató més important i prestigiós de la temporada i per sisena vegada consecutiva l'organització ha volgut comptar amb mi.
Ja només falten tres setmanes i per això aquesta setmana serà l'última setmana dura d'entrenaments en les dures rampes de l'illa de Lanzarote. A partir de la setmana que ve deixare ja les peses i els doblatges, i on buscarem arribar bé descansat, fer algu entrenament de qualitat i el dia 6 de novembre tindre que donar-ho tot per poder acabar la temporada de la millor manera possible.

No hay comentarios:

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location