3 sept 2010

Cambio de ciclo. Cambi de cicle.


El pasado día 1 de septiembre cambie mi ciclo de entrenamientos que llevaba desde el pasado 28 de julio.
El primer ciclo ha sido muy duro sicológicamente pues han sido muchos kilómetros y horas encima de la silla y handbike. La última semana del ciclo fue la semana con mas kilómetros de mi vida, 302! De momento los entrenos van dando su fruto y cada vez voy cogiendo la forma deseada de cara las grandes competiciones que tendré en breve.
Este mes de septiembre sin duda va a ser durísimo y van a ser casi 5 semanas de llegar a la noche sin fuerzas para nada pero está claro que este año hay un mundial y quiero llegar en las mejores condiciones posibles.


El passat dia 1 de setembre vaig canviar el meu cicle d'entrenaments que portava des del passat 28 de juliol.
El primer cicle ha estat molt dur psicològicament ja que han estat molts quilòmetres i hores sobre de la cadira i handbike. L'última setmana del cicle va ser la setmana amb més quilòmetres de la meva vida, 302! De moment els entrenaments van donant el seu fruit i cada vegada vaig agafant la forma desitjada amb vista les grans competicions que tindré en breu.
Aquest mes de setembre sens dubte serà duríssim i seran gairebé 5 setmanes d'arribar a la nit sense forces per a res però està clar que aquest any hi ha un mundial i vull arribar en les millors condicions possibles.

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location