31 jul 2010

Alicante

Después de dos semanas de vacaciones esta semana ya he empezado a entrenar en buena compañía y en un lugar perfecto para ello y más en esta época del año.

He decidido empezar la temporada en Alicante con mi buen amigo Alain Fuertes y así ayudarle en su preparación de cara al nacional de triatlón que disputara en Almería el próximo 28 de agosto.

Serán dos semanas a donde intentare acumular una buena base aeróbica compaginando la Hanbike con la silla, pero dando prioridad a la handbike y así evitar lesiones con el golpeo al aro en esta parte de la temporada.

Si todo va bien el 3 de septiembre disputare una prueba que será una novedad para mí y en la que estoy a la espera de la noticia que me dé el visto bueno. El día 11 otra prueba relacionada con ese deporte y eso hará que mis entrenos en handbike sean de 60 a 80 kilómetros.



Després de dues setmanes de vacances aquesta setmana ja he començat a entrenar en bona companyia i en un lloc perfecte per això i més en aquesta època de l'any.

He decidit començar la temporada a Alacant amb el meu bon amic Alain Fuertes i poder ajudar-hi en la seva preparació de cara al nacional de triatló que disputara a Almeria el proper 28 d'agost.

Seran dues setmanes a on intentaré acumular una bona base aeròbica compaginant la Hanbike amb la cadira, però donant prioritat a la handbike i així evitar lesions amb el cop al aro en aquesta part de la temporada.

Si tot va bé el 3 de setembre disputare una prova que serà una novetat per a mi i en la que estic a l'espera de la notícia que em doni el vistiplau. El dia 11 una altra prova relacionada amb aquest esport i això farà que els meus entrenaments en handbike siguin de 60 a 80 quilòmetres

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location