3 may 2010

Work Gym

Nuevo colaborador.
Desde esta semana cuento con el Gimnasio Work Gym de Manlleu como colaborador, Work Gym es el gimnasio más grande de Manlleu y cuenta con clases de salsa, steps, mantenimiento, bodi pump, spinning, body contact, body attack y musculación. Tambien cuenta con sauna y jacuzzi y así como suplementos alimenticios y ropa para la práctica deportiva.
A partir de ahora Conrad me asesorara con mis trabajos de pesas de cara a los próximos Juegos Paralímpicos de Londres.
Work Gym
C/ Sant Jaume, 34 Tel. 93 850 76 60
Email de contacto. Workgym@yahoo.es



Nou col.laborador.
Des d'aquesta setmana conto amb el Gimnàs Work Gym de Manlleu com a col.laborador, Work Gym és el gimnàs més gran de Manlleu i compta amb classes de salsa, steps, manteniment, Bodi pump, spinning, body contact, body attack i musculació. També compta amb sauna i jacuzzi i així com suplements alimentaris i roba per a la pràctica esportiva.
A partir d'ara Conrad em assessorara amb els meus treballs de peses de cara als propers Jocs Paralímpics de Londres.
Work Gym
C / Sant Jaume, 34 Tel 93.850 76 60
Email de contacte. Workgym@yahoo.es

Draft

Por cuarta vez en menos de dos meses viajare a Inglaterra.

Después de tener unos problemas que creo que son irreparables con mi nueva silla fabricada hace menos de dos meses he decidido hacerme otra silla con la ayuda de la Federación Catalana. Espero que con esta nueva silla todo vuelva a la normalidad de resultados dependiendo de mi estado de forma sin tener que privarme de buenos resultados en los momentos claves por culpa de problemas con la silla.

Estare este el lunes noche en tierra inglesas para el martes de bien temprano empezar a fabricar la nueva DRAFT para ya el jueves al mediodía recoger la nueva silla y a las 18:00 volar de nuevo a casa para empezar las competiciones de pista que durara cuatro fines de semana.



Per quarta vegada en menys de dos mesos viatjare a Anglaterra.

Després de tenir uns problemes que crec que són irreparables amb la meva nova cadira fabricada fa menys de dos mesos he decidit fer-me una altra cadira amb l'ajuda de la Federació Catalana. Espero que amb aquesta nova cadira tot torni a la normalitat de resultats depenent del meu estat de forma sense haver de privar de bons resultats en els moments claus per culpa de problemes amb la cadira.


Arribare aquest dilluns nit a terra angleses per al dimarts de bé d'hora començar a fabricar la nova DRAFT per ja dijous al migdia recollir la nova cadira ia les 18:00 volar de nou a casa per començar les competicions de pista que durés quatre caps de setmana.

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location