24 mar 2010

Comeback to London.

El domingo a Londres.
Como alguno sabéis el domingo tuve un problema en la silla cuando estaba situado en tercera posicion justo detrás del mítico Heinz Frei, se me ha movido el toe-in toe-out y como es una tema delicado he preferido volver a la fabrica de Draft y dejar la silla en perfecta condiciones para las maratones de abril, cambiaremos el sistema para que en caso de deforme lo pueda regular yo en casa.
Esta semana he vuelto a entrenar con la silla vieja y aunque no es tan buena la verdad que me he vuelto adaptar rápido y ya estoy deseando volver el martes que viene a entrenar con la silla nueva DRAFT.


El diumenge a Londres.
Com algun ja sabeu el diumenge vaig tenir un problema a la cadira quan estava situat en tercera posicio just darrere del mític Heinz Frei, se m'ha mogut el toe-in toe-out i com és una tema delicat he preferit tornar a la fàbrica de Draft i deixar la cadira en perfecta condicions per a les maratons d'abril, canviarem el sistema perquè en cas de deforme el pugui regular jo a casa.
Aquesta setmana he tornat a entrenar amb la cadira vella i encara que no és tan bona la veritat que m'he tornat adaptar ràpid i ja estic desitjant tornar dimarts que ve a entrenar amb la cadira nova DRAFT.

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location