14 mar 2010

Segundo en Treviso. Segon a Treviso.





Esta mañana he disputado la rapidísima Maratona de Treviso en Italia con una temperatura perfecta para hacer una buena marca.
He conseguido un segundo puesto que me sabe a poco pues cuando faltaba tan solo 300 metros para la llegada e iba a disputar el sprint a uno de los mejores atletas del momento el francés Denis Lemeunier va y reviento el tubular izquierdo y me deja sin la posibilidad de intentar conseguir el primer puesto.
La verdad que el circuito rapidísimo tiene un ultimo kilometro lento y peligroso pues es en adoquín y con muchas curvas por el casco viejo de la ciudad pero a pesar del pinchazo y de este ultimo kilometro he conseguido mi tercera mejor marca de siempre y un tiempo de 1h26,12 que me deja súper motivado para las maratones de abril.
La victoria fue para el francés Denis Lemeunier, tercero y cuarto los franceses Alan Fuss y Julien Casoli, este ultimo campeón de mundo de 10 km hace tan solo tres semanas en Al-ain ( Emiratos Arabes Unidos) , el español Alain Fuertes termino en sexto lugar.

Ahora a descansar hasta el martes para ya el próximo domingo disputar la Media Maratón de Lisboa pero esta ya con la silla nueva y en la que espero hacer un buen resultado pero sobre adaptarme a la nueva silla para el mes de abril.



Aquest matí he disputat la rapidíssima Maratona de Treviso a Itàlia amb una temperatura perfecta per fer una bona marca.
He aconseguit un segon lloc que em sap a poc ja que quan faltava tan sols 300 metres per a l'arribada i anava a disputar l'esprint a un dels millors atletes del moment el francès Denis Lemeunier va i rebento el tubular esquerre i em deixa sense la possibilitat d'intentar aconseguir el primer lloc.
La veritat que el circuit rapidíssim té un últim quilòmetre lent i perillós ja que és en adoqui i amb moltes corbes pel casc antic de la ciutat però a pesar de la punxada i d'aquest últim quilòmetre he aconseguit la meva tercera millor marca de sempre i un temps de 1h26,12 que em deixa súper motivat per a les maratons d'abril.
La victòria va ser per al francès Denis Lemeunier, tercer i quart els francesos Alan Fuss i Julien Casoli, aquest últim campió del món de 10 km fa tan sols tres setmanes a Al-ain (Emirats Àrabs Units), l'espanyol Alain Fuertes ha fet sisè lloc.

Ara a descansar fins dimarts per ja el proper diumenge disputar la Mitja Marató de Lisboa però aquesta ja amb la cadira nova i en la qual espero fer un bon resultat per adaptar-mi a la nova cadira per al mes d'abril.

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location