26 ene 2010

Oz Day 10K

Decimo lugar en la Oz Day.

Esta mañana he disputado por las calles de Sydney la que está considerada la segunda prueba de 10 km más importante del mundo detrás de la Peachtree Road Race de Atlanta.

Un top ten me deja un buen sabor de boca en una carrera muy complicada y con demasiados atletas para un circuito tan pequeño de dos vueltas. El primer paso por meta he pasado en el lugar dieciséis a cuatro segundos de un grupo que iba del noveno al quince, ya en el kilómetro siete he atrapado a dos atletas descolgados y un km más tarde pude llegar al grupo en el que ya me disputaría la novena plaza. Al final el canadiense Alexandre Dupont me a ganado pero detrás de mí ha quedado un campeón paralímpico y ganador dos veces del maratón de Chicago el americano Joshua George.

El vencedor de la prueba a sido el australiano Kurt Fearnley, campeón paralímpico en maraton, seguido del campeón paralímpico en 800 mts y 1500 mts el britanico David Weir y del japonés Kota Hokinue.

Hoy a disfrutar del día nacional y mañana hacia Manlleu a descansar unos días para ya iniciar los entrenamientos el día 1.



Dese lloc a la Oz Day.

Aquest matí he disputat pels carrers de Sydney la qual està considerada la segona prova de 10 km més important del món darrera de la Peachtree Road Race d'Atlanta.

Un top ten em deixa un bon gust de boca en una cursa molt complicada i amb massa atletes per a un circuit tan petit de dues voltes. El primer pas per meta he passat en el lloc setze a quatre segons d'un grup que anava del novè al quinze, ja en el quilòmetre set he atrapat a dos atletes despenjats i un km més tard vaig poder arribar al grup en què ja em disputaria la novena plaça. Al final el canadenc Alexandre Dupont m-ha guanyat però darrera meu ha quedat una campió paralímpic i guanyador dues vegades del marató de Chicago l'americà Joshua George.

El vencedor de la prova a estat l'australià Kurt Fearnley, campió paralímpic a la marato, seguit del campió paralímpic en 800 mts i 1500 mts el britanic David Weir i del japonès Kota Hokinue.

Avui a gaudir del dia nacional i demà cap a Manlleu a descansar uns dies per ja iniciar els entrenaments el dia 1.

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location