29 ago 2009

New sponsor.

A partir del dia 1 de septiembre contare con un nuevo patrocinador. Se trata de ropa de compresión de primera capa, con cualidades terapéuticas y única en el mercado por su tecnología Bioacceleration® Entre los productos que ofrece la colección de skins encontramos curiosidades como una prenda que ayuda a la recuperación muscular !mientras duermes! Y un producto específico para los viajes, ideado para cuando tienes que estar inactivo durante tiempo y para el Jet Lag. Este nuevo contrato es el tercero de mi carrera deportiva y me ligara a la marca dos años despues de firmar el contrato hoy mismo.
www.skins.net es pionera en el deporte adaptado pues ya cuenta con Kurt Fearnley, Masazumi Soejima y Stephane Rouyer como atletas patrocinados.

Beneficios de Skins:

* Ayuda a mejorar tu rendimiento.
* Ayuda a eliminar el ácido láctico y los residuos metabólicos más rápidamente.
* Mejora la circulación sanguínea, sobre todo la de retorno.
* Compresión adecuada ahí dónde la necesitas (las tallas se calculan, según un algoritmo antropométrica de tu índice de masa corporal, IMC, asegurando un nivel adecuado de compresión).
* Costuras anatómicas que moldean los músculos (concentran la fuerza y reducen las vibraciones), evitan los roces y fricciones.
* Hecha de la mejor Lycra ® y Meryl ®. Se puede lavar (con jabón neutro en programa frío) y no puede ir a la secadora.
* Gama especial para el calor: Skins Ice. Una refrescante sustancia microencapsulada de mentol induce una sensación de "frío" al estimular los receptores térmicos de tu piel. De este modo te sentirás más fresco sin que se enfríen tus músculos, altamente perjudicial.
* Con cualidades antibacterianas y antimicrobiales (disminuyen el crecimiento de bacterias y previenen el mal olor)
* Protección con factor UPF 50 +

A partir del dia 1 de setembre contare amb un nou patrocinador. Es tracta de roba de compressió de primera capa, amb qualitats terapèutiques i única en el mercat per la seva tecnologia Bioacceleration ® Entre els productes que ofereix la col.lecció de skins trobem curiositats com una peça que ajuda a la recuperació muscular! mentre dorms! I un producte específic per als viatges, ideat per quan has d'estar inactiu durant temps i per al Jet Lag. Aquest nou contracte és el tercer de la meva carrera esportiva i em lligarà a la marca dos anys després de signar el contracte avui mateix.
www.skins.net és pionera en l'esport adaptat ja que ja compta amb Kurt Fearnley, Masazumi Soejima i Stephane Rouyer com atletes patrocinats.



Beneficis de Skins:

* Ajuda a millorar el teu rendiment.
* Ajuda a eliminar l'àcid làctic i els residus metabòlics més ràpidament.
* Millora la circulació sanguínia, sobretot la de retorn.
* Compressió adequada allà on la necessites (les talles es calculen, segons un algoritme antropomètric de l'índex de massa corporal IMC, assegurant un nivell adequat de compressió).
* Costures anatòmiques que modelen els músculs (concentren la força i redueixen les vibracions), eviten els frecs i friccions.
* Feta de la millor Lycra ® i Meryl ®. Es pot rentar (amb sabó neutre en programa fred) i no pot anar a l'assecadora.
* Gamma especial per la calor: Skins Ice. Una refrescant substància microencapsulats de mentol indueix una sensació de "fred" a l'estimular els receptors tèrmics de la pell. D'aquesta manera et farà sentir més fresc sense que es refredin els teus músculs, altament perjudicial.
* Amb qualitats antibacterianes i antimicrobials (disminueixen el creixement de bacteris i prevenen la mala olor)
* Protecció amb factor UPF 50 +

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location