3 jul 2009

Ya estoy en casa despues de mis viajes a Suiza y Colombia.
Como sabeis en Cali ( Colombia ) me fue bastante bien y la verdad que de alli me llevo muy buenas sensaciones, amigos ............
Hice marca personal a pesar de dejar descolgado en el kilometro 4 a Choke Yasuoka y gran favorito para la victoria final.
La verdad que la marca no me la esperaba pues para correr solo tantos kilometros y sobre todo el mal asfalto del circuito no creia que la marca seria tan buena, esos inconvenientes hicieron quizas que el record nacional fuera sido batido.
Cali es mi segunda casa y uno se siente agradecido a tanto cariño y atenciones que recibe de ese pueblo tan humilde y sencillo, la verdad que uno agradece cuando va por la calle y te reconocen e incluso te piden autografos gente que ni si quiera te conocen pero es cierto que esa carrera tiene un buen tiron mediatico gracias a la transmision de la carrera por parte de Tele Pacifico ( equivalente a Tv3 en Cataluña ).
De nuevo dar las gracias a Silvio Lopez por todo el esfuerzo que han hecho para que este de nuevo en Cali y espero que esto no se quede aqui y año tras año siga yendo a Cali a mi segunda casa.

Ja sóc a casa després dels meus viatges a Suïssa i Colòmbia.
Com sabeu a Cali (Colòmbia) em va anar prou bé i la veritat que d´alla em porto molt bones sensacions, amics ............
Vaig fer marca personal tot i deixar despenjat al quilòmetre 4 a Choke Yasuoka i gran favorit per la victòria final. La veritat que la marca no me la esperava doncs per córrer sol tants quilometres i sobre tot el mal asfalt del circuit no creia que la marca seria tan bona, aquests inconvenients van fer potser que el record nacional fora estat batut.
Cali és la meva segona casa i un se sent agraït a tant d'afecte i atencions que rep d'aquest poble tan humil i senzill, la veritat que un agraeix quan va pel carrer i et reconeixen i fins i tot et demanen autògrafs gent que ni tan sols et coneixen però és cert que aquesta cursa té un bon tir mediatic gràcies a la transmissió de la cursa per part de Tele Pacifico (equivalent a Tv3 a Catalunya).
De nou donar les gràcies a Silvio Lopez per tot l'esforç que han fet per que estigui de nou a Cali i espero que això no es quedi aquí i any rere any sigui anant a Cali a la meva segona casa.

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location