23 jun 2009

Finish.

Se acabo mi gira Suiza de tres meeting con mala fortuna.
Tenia programado hacer once pruebas en cuatro dias de meetings pero todo se trunco el primer dia y en la primera prueba cuando por culpa de una imprudencia de un atleta me fui al suelo teniendo que abandonar y golpeandome fuerte el hombro derecho y las costillas izquierdas, el mismo dia tenia los 400 mts y los 5000 mts y decidi no correr porque el golpe aun estaba latente.
El siguiente meeting fue el Campeonato de Suiza los dias sabado y domingo en lo que no participe para recuperar me bien de la accidente del jueves en Ibach.
El ultimo meeting a sido hoy en Jona y otra vez la lluvia a estado presento como en los otros meeting disputado en tierras helveticas, la primera carrera a sido los 1500 mts y esta a sido la unica en la que he terminado con un tiempo de 3,20 que aunque muy lejos de mi marca personal las condiciones climatologicas han hecho que las marcas fueran malas.
Nada mas terminar los 1500 mts control anti-doping sorpresa y eso he hecho que me perdiera los 400 mts y nada mas salir del control sin calentar los 5000 mts que en la vuelta cinco he decidio retirar me pues me resbalaba demasiado al golpear y he preferido parar y asi evitar lesiones mas graves.

S acabat la meva gira Suïssa de tres meeting amb mala sort.
Tenia programat fer onze proves en cuatre dies de meeting però tot es va truncar el primer dia i en la primera prova quan per culpa d'una imprudència d'un atleta em vaig anar a terra tenint d'abandonar i colpejar fort l'espatlla dreta i les costelles esquerres, el mateix dia tenia els 400 metres i els 5.000 mts i vaig decidir no córrer perquè el cop encara estava latent.
El següent meeting va ser el Campionat de Suïssa els dies dissabte i diumenge en el que no vaig participar per recuperar-me bé de l'accident del dijous a Ibach.
L'últim meeting a estat avui a Jona i altra vegada la pluja a estat present com en els altres meeting disputat a terres helvètiques, la primera cursa a estat als 1500 mts i aquesta a estat la unica cursa que he acabat amb un temps de 3,20 que encara que molt lluny de la meva marca personal les condicions climatològiques han fet que les marques fossin dolentes.
Res més acabar els 15000 mts control anti-doping sorpresa i això he fet que em perdés els 400 mts i res més sortir del control sense escalfar els 5.000 mts que a la volta cinc he decidit retirar-me doncs em relliscava massa al colpejar i he preferit parar i així evitar lesions més greus.
Despues de no poder competir en los Campeonatos de Suitza el pasado fin de semana, hoy es el gran dia, Jona una de las pistas mas rapidas del mundo y a donde aun estan los records mundiales de 800 mts y 10000 mts me esperan para correr esta tarde noche, de momento el dia amanece con lluvia y esta claro que si sigue asi los tiempos no seran buenos pero esperamos que el que te este arriba nos eche una mano despues de la mala suerte de los dos primeros meeting.
Mi participacion seran en los 400, 1500 y 5000 mts.

Després de no poder competir als Campionats de Suitza el passat cap de setmana, avui és el gran dia, Jona una de les pistes més ràpides del món i on encara estan els rècords mundials de 800 mts i 10.000 mts m'esperen per córrer aquesta tarda nit, de moment el dia amaneix amb pluja i està clar que si segueix així els temps no seran bons però esperem que el que esta d amunt ens doni una mà després de la mala sort dels dos primers meeting.
La meva participació seran els 400, 1500 i 5000 mts.

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location