30 abr 2009

Todo igual. Tot igual.

Ya estoy en casa de Manlleu despues de mi maratones en Boston y Londres, el porque no estoy en Valencia es porque este fin de semana compito en el Campeonato de Cataluña en la ciudad de Gerona, este domingo vuelvo ya para la Residencia Petxina.
Tengo que decir que en Londres tuve la compañia de mi entrenador para ayudar me en estos ultimos flecos antes de una carrera tan importante, tambien coincidi con mi buen amigo Bayron Lopez de Ecuador al que le agradezco que me siga y me anime cada vez que compito, tienes un buen amigo en España.
Esta semana ha sido muy suave, comparado a lo que entreno a sido unas pequeñas vacaciones hehehehehe.

Ja estic a casa de Manlleu despres de la meves maratons a Boston i Londres, el perquè no estic a València és perquè aquest cap de setmana competeixo en el Campionat de Catalunya a la ciutat de Girona, aquest diumenge torno ja cap a la Residència Petxina.
He de dir que a Londres vaig tenir la compañia del meu entrenador per a ajudar m'en aquests ultims detallas abans d'una cursa tan important, tambe vaig coincidi amb el meu bon amic Bayron Lopez d'Equador al que li agraeixo que em segueixi i m'animi cada vegada que competeixo, tens un bon amic a Espanya.
Aquesta setmana ha estat molt suau, comparat al que entreno a estat unes petites vacances hehehehehe.

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location