19 abr 2009

Trainning in Boston.

Esta mañana he rodado 10 kilometros con mi amigo Mexicano Aroon Gordian por los alrededores del mar.
Buenas sensaciones para la carrera aunque un fuerte viento que creo que impedira buenos tiempos
Ya tengo el dorsal y me han dado el 4.

Aquest matí he rodat 10 kilometres amb el meu amic Mexicà Aroon Gordian pels voltants del mar.
Bones sensacions per a la cursa encara que un fort vent que cre que impedira bons temps.
Ja tinc el dorsal i m'han donat el 4.

Boston 1.

Ya estoy en Boston.
Esta tarde he llegado a Boston despues de mi transbordo en Londres, mucho frio y unas gotas pequeñas que espero que no vayan a mas.
De momento solo he visto a Diane Roy de Canada y a los japoneses Soejima, Kota y la vencedora del año pasado Wakako, por supuesto esta Roger que ya nos hemos ido a dar una vuelta por el centro comercial que hay justo debajo del Hotel Sheraton que es donde estamos hospedados.
El viaje perfecto pues iva bastante vacio y me ha tocado una linea de cuatro para mi solo y por supuesto me he pasado el viaje tumbado.

Ja estic a Boston.
Aquesta tarda he arribat a Boston despres de la meva parada a Londres, molt fred i unes gotes petites que espero que no vagin a mes.
De moment nomes he vist a Diane Roy de Canada i als japonesos Soejima, Kota i la guanyadora de l'any passat Wakako, per descomptat esta Roger que ja ens hem anat a fer un volt pel centre comercial que hi ha just sota del Hotel Sheraton que és on estem allotjats.
El viatge perfecte doncs anaba bastant vuit i m'ha tocat una linea de quatre per a la mi sol i per descomptat m'he passat el viatge tombat.

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location