3 abr 2009

Next ...............

Semana tranquila despues del Medio Maraton de Lisboa y del Maraton de Treviso.
Esta semana ha sido un poco mas tranquila de lo normal en los entrenos en los cuales me he encargado de recuper me de las carreras y asi ir asimilando bien los entrenos para ya la semana que viene volver a cargar para ya llegar a Boston en plena forma.
Esta semana ha venido a ver me el responsable de marketing de Compex Salvador Partegas y hemos estado charlando de como utilizar mas el electroestimulador en mis entrenamientos.
Recominendo a todo aquel paraplegico o tretraplegico que utilize el Compex para fortalecer las abdominales, lumbares y sobre todo aquellos musculos que por lesion no podemos mover.


Setmana tranquil·la despres de la Mitga Marato de Lisboa i del Marato de Treviso.
Aquesta setmana ha estat un poc mes tranquil·la del normal en els entrenaments en els quals m'he encarregat de recuperar me de les carreres i asi anar assimilant bé els entrenaments per a ja la setmana que ve tornar a carregar per ja arribar a Boston en plena forma.
Aquesta setmana m´ha vingut a veure el responsable de màrqueting de Compex Salvador Partegas i hem estat xerrant de com utilitzar mes el electroestimulador en els meus entrenaments.
Recomano a tot aquell paraplegic o tretraplegic que utilitzi el Compex per enfortir les abdominals, lumbars i sobretot aquells muscles que per lesio no podem moure.

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location