31 mar 2009

Atbach


Nuevo sponsor ATBACH - AJUDES TÈCNIQUES BACH, S.L.L.
A partir de ahora sera mi suministrador de los tubulares Schwalbe gracias al acuerdo que hemos llegado hoy con Pau despues de unas semanas de negociaciones.
ATBACH (Ayudas técnicas Bach) es una empresa situada en Barcelona, creada y dirigida por discapacitados, especializada en la fabricación, importación y distribución de productos de gama alta para discapacitados.
Nuestros objetivo es ofrecer un buen servicio a los profesionales de la ortopedia para conseguir proporcionar a los discapacitados una interesante gama de productos.
No dude en contactar con nosotros. Cuéntanos lo que necesita y estaremos encantados de atenderlo.
http://www.atbach.com/
info@atbach.com

Nou sponsor ATBACH - AJUDES TÈCNIQUES BACH, S.L.L.
A partir d'ara sera el meu subministrador dels tubulars Schwalbe gràcies a l'acord que hem arribat avui amb el Pau despres d'unes setmanes de negociacions.
ATBACH (Ajudes tècniques Bach) és una empresa situada a Barcelona, creada i dirigida per discapacitats, especialitzada en la fabricació, importació i distribució de productes de gamma alta per a discapacitats. Els nostres objectiu és oferir un bon servei als professionals de la ortopedia per a aconseguir proporcionar als discapacitats una interessant gamma de productes. No dubti a contactar amb nosaltres. Conta'ns el que necessita i estarem encantats d'atendre'l.
http://www.atbach.com/
info@atbach.com

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location