15 feb 2009

Ya estoy en Dubai. Ya estic a Dubai.

Despues de la carrera de ayer hemos entrenado un grupo bastante elevado de atletas por los alrededores del complejo a donde estabamos hospedados. Yo he realizado 22 kilometros con bastante cambio de ritmos, a ratos a 22 km, otros a 27 e incluso una velocidad maxima de 37.
Esta tarde ya hemos viajado para Dubai y estamos hospedados en un hotel a las afueras del centro financiero. Justo al lado tenemos el centro deportivo para deportes con discapacidad.
Este lunes hare una sesion de pesas y a continuacion las series de velocidad para ya irme a la tarde de shopping con el koreano Hong.

Despres de la cursa d'ahir hem entrenat un grup bastant elevat d'atletes pels voltants del complex on estem allotjats. Jo he realitzat 22 kilometres amb bastant canvi de ritmes, a estones a 22 km, altres a 27 i fins i tot una velocitat maxima de 37 . Aquesta tarda ja hem viatjat cap a Dubai i estem allotjats en un hotel a les afores del centre financer. Just al costat tenim el centre esportiu per a esports amb discapacitat.
Aquest dilluns fare una sessio de peses i a continuacio les sèries de velocitat per a ja anar-me a la tarda de shopping amb el korea Hong.

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location