14 feb 2009

Record nacional.




Nuevo record nacional con un tiempo de 20.10,8.
Esta tarde he competido en los 10 kilometros de Al-ain, una prueba que contaba con atletas de doce paises y con multiples medallistas en los ultimo Juegos Paralimpicos de Pekin.El resultado me deja un mal sabor de boca con el buen tiempo que he realizado, he quedado undecimo a tan solo dos segundos y tres milesimas del primer clasificado el tailandes Prawat Wahoram 20.08.5, como veis en los tiempos tan solo han separado menos de tres segundos del primero al undecimo.Estoy contento porque a pesar de ir los dos primeros kilometros bastante forzado a partir del quinto kilometro ya me he puesto en bastantes ocasiones en primer lugar incluso liderando la prueba en el paso por los cinco kilometros. En el kilometro seis yo, Julien Casoli de Francia y Josh Cassidy de Canada no hemos distanciado unos metros del grupo.
Me ha faltado esa chispa en el esprint final pero me voy contento con el tiempo y las sensaciones de estar hay delante liderando la prueba y saliendo a los ataques realizados por los diferentes atletas durante el transcurso de la prueba.
Los resultados estaran esta noche colgados en la web oficial de la carrera.
http://www.alainmeeting.com/

En teoria tenia programada mi vuelta a Manlleu el dia 15 pero me han invitado a un meeting en Dubai los dias 22, 23 y 24 de este mismo mes y me quedare 10 dias mas en tierras Arabes y la vuelta sera el dia 25.


Nou record nacional amb un temps de 20.10,8.
Aquesta tarda he competit en els 10 kilometres de Al-ain, una prova que contava amb atletes de dotze paisos i amb molts medallistes en els ultims Jocs Paralimpics de Pequin. El resultat em deixa un mal sabor de boca amb el bon temps que he realitzat, he quedat undecim a tan sol dos segons i tres milesimas del primer classificat el tailandes Prawat Wahoram 20.08.5, com veieu en els temps nomes han separat menys de tres segons del primer al undecim. Estic content perquè a pesar d'anar els dos primers quilometres bastant forçat a partir del cinquè quilometre ja m'he posat en bastants ocasions en primer lloc fins i tot liderant la prova en el pas pels cinc quilometres. Fins i tot en el quilometre sis jo, Julien Casoli de França i Josh Cassidy de Canada hem agafat un petita distancia d'uns metres del grup.
M'ha faltat aquesta chispa en l'esprint final però em vaig content amb el temps i les sensacions d'estar al davant liderant la prova i fins i tot sortint als atacs realitzats pels diferents atletes durant el transcurs de la prova.
Els resultats estaran aquesta nit penjats a la web oficial de la cursa.
http://www.alainmeeting.com/


En teoria tenia programada la meva volta a Manlleu el dia 15 però m'han convidat a un meeting a Dubai els dias 22, 23 i 24 d'aquest mateix mes i em quedare 10 dies mes en terres Arabs i la volta sera el dia 25 .

10k












Hoy es el gran dia.
Esta tarde tengo la carrera que mejor se amolda a mis condiciones de las que disputare en los Emiratos, 10 kilometros totalmente planos y con la motivacion de correr con el campeon Paralimpico en los 5000 mts Prawat de Tailandia y junto a el 4 medallistas mas entre las Paralimpiadas de Pekin y Atenas, 10 kilometros a tope y haber si consigo rebajar mi marca personal de 20.37,50 conseguida en la Peachtree Road Race en Atlanta el 4 de julio del 2007. Si consiguiera rebajar ese tiempo me haria con el record nacional pues el record actual esta en 20.37,00, solo medio segundo de mi marca, y realizada por Roger en la Oz Day de Australia el dia 26 de enero del 2007.
Os dejo unas fotos.

Avui és el gran dia.
Aquesta tarda tinc la carrera que millor s'emmotlla a les meves condicions de les quals hi participare als Emirats, 10 kilometres totalment plans i amb la motivacio de córrer amb el campio Paralimpic en els 5000 mts Prawat de Tailàndia i al costat dell 4 medallistes mes entre les Paralimpiades de Pequin i Atenes. 10 kilometres de gom a gom i a veure si aconsegueixo rebaixar la meva marca personal de 20.37,50 aconseguida a la Peachtree Road Race en Atlanta el 4 de juliol del 2007. Si aconseguís rebaixar aquest temps em faria amb el record nacional doncs el record actual esta en 20.37,00, solament mig segon menys de la meva marca, i realitzada per Roger en la Oz Day d'Austràlia el dia 26 de gener.
Os deixo unes fotos.

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location