18 oct 2008

Manlleu

Foto de Carles Muñoz .

Ayer por la noche se celebro en mi localidad , Manlleu , la fiesta del deporte .
Una noche a donde el Ayuntamiento de Manlleu a traves del alcalde Pere Prat , el regidor de deportes Pep Mas y esta vez la compañia del Vicepresidente de las pro-selecciones catalanas Sergi Blazquez concedieron premios a diferentes deportistas y entidades .
La verdad que fueron una cincuentena de deportistas y entidades premiadas pero el alcalde quiso poner mencion en mi en su discurso y sobre todo dejandome para el ultimo deportista premiado , una hora de premios y viendo que no me nombraba me dejaba cada vez mas nervioso y al final en la recogida de premio y en la pequeña charla que hice me pudieron los nervios y los sentimientos y solo me falto llorar , que mal rato . ...........................................................................................................................
Ahir a la nit es va celebrar en la meva localitat , Manlleu , la festa de l'esport .
Una nit on l'Ajuntament de Manlleu a traves de l'alcalde Pere Prat , el regidor d'esports Pep Mas i aquesta vegada la companyia del Vicepresident de les pro-seleccions catalanes Sergi Blazquez van concedir premis a diferents esportistes i entitats .
La veritat que varen ser una cinquantena d'esportistes i entitats premiades però l'alcalde va voler posar mencio en mi en el seu discurs i sobretot deixar-me per a l'ultim esportista premiat , una hora de premis i veient que no em nomenava em deixava cada vegada mes nerviós i al final en la recollida de premi i en la petita xerrada que vaig fer em van poder els nervis i els sentiments i momes em va faltar plorar , quina estona mes dolenta .

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location