27 may 2008

The return

Hola , despues de mas de una semana sin escribir por culpa de tiempo y por problemas fisicos ya estoy aqui otra vez .

Empezare por el meeting de pista del jueves en la localidad de Ibach , dispute los 400 mts , 1500 mts y los 5000 mts . La verdad que no me fue muy bien en ninguna de las 3 pero sabia como iba y lo que podia pasar , a pesas de todo eso hize mi segunda marca personal en la distancia de los 1500 mts 3.09,80 .

Dos dias mas tarde disputaba la maraton de Shenkon , la verdad que llevaba desde el dia antes un poco desmotivado por culpa de unas de las ruedas que estrenaba en las Swiss Series , pues apena rodaba . El dia del maraton ya me fue por la mañana a rodar un poco para ver que sucedia y si se podia arreglar pero fue imposible , ya 3 horas de la salida del maraton me fui hacia la meta para ver si podia ver algun mecanico para que me solucionara el problema pero fue en balde , el colmo de todo es que una hora antes de la carrera empezo a llover y ya cambiaba los planes , entonces decidi que como era una carrera que por motivacion y fisicamente no estaba al 100% decidi correr con guantes harness a ver que pasaba y que paso ? pues paso que no corria a la misma velocidad que los guantes normales que utilizo y ya en la media maraton decidi retirare y pensar ya en Pekin como unico objetivo de esta temporada .

Y para terminar de rematar mi viajecito a Suiza llego a casa y estaba orinando sangre y me tuve que ir al medico a ver que me pasaba , analisis de sangre , de orina , calmante por via venal y todo eso para que el medico no encontrara una explicacion , en fin sali del medico a las 3,30 de la mañana y al dia siguiente otra vez al medico pero esta vez a la Guttman y para otra vez me digieran lo mismo , que no entendia que podia a ver pasado y la unica opcion era que fuera echado una piedra o algo similar y por eso sangrara .


Hola , despres de mes d'una setmana sense escriure per culpa de temps i per problemes fisics ja estic aqui altra vegada .

Començare pel meeting de pista del dijous a la localitat de Ibach , vaig disputa els 400 mts , 1500 mts i els 5000 mts . La veritat que no em va sortir molt bé en cap de les 3 però sàvia com anava i el que podia passar , pero a pessar de tot vaig fer la meva segona marca personal a la distància dels 1500 mts 3.09,80 .

Dos dias mes tard disputava la marato de Shenkon , la veritat que duia des del dia abans un poc desmotivat per culpa d'unes de les rodes que estrenava a les Swiss Seriïs , doncs no rodava gens ni mica . El dia del marato ja em vaig anar al matí a rodar un poc per a veure que sucedia i si es podia arreglar però va ser impossible , ja 3 hores de la sortida del marato em vaig anar cap a la sortida per a veure si podia veure algun mecanic perquè em solucionés el problema però va anar debades , el súmmum de tot és que una hora abans de la carrera va a começar a ploure i ja canviava els plans , llavors vaig decidi que com era una carrera que per motivacio i fisicamente no estava al 100% vaig decidi córrer amb guants harness a veure que passava i que va passar ? doncs va passar que no corria a la mateixa velocitat que els guants normals que utilitzo i ja a la mitja marato vaig decidi retirarme i pensar ja a Peki com unic objectiu d'aquesta temporada .

I per a acabar de rematar el meu viatjet a Suïssa arribo a casa i orinaba sang i em vaig haver d'anar al metge a veure que em passava , analisis de sang , d'orina , calmant per via venal i tot això perquè el metge no trobés una explicacio , vaig sortir del metge a les 3,30 del matí i al dia següent altra vegada al metge però aquesta vegada a la Guttman i per a altra vegada em digeren el mateix , que no entenia que podia a veure passat i la unica opcio era que fos pixat una pedra o alguna cosa similar i per això sagnés tan .

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location