5 dic 2007

Tercer puesto en la Vall de Uixo en Handbike . Tercer lloc a la Vall dUixo amb handbike .






















Este domingo he conseguido un meritorio tercer lugar en el criterium internacional de ciclismo adaptado del Vall de Uixo (Castellon) este año contaba con el campeon del mundo de contrarreloj en la categoría B el italiano Vittorio Podesta y Vicente Arzo tercero del mundo en contrarreloj en la categoría C2.
A pesar de empezar el lunes la temporada despues de las vacaciones y de no descansar ningún día he sido capaz de conseguir un tercer lugar en la carrera mas importante de ciclismo adaptado a nivel nacional. Lo mas importante no es el tercer lugar de la carrera en la categoría open y primero en la categoría C1 sino el ritmo tan alto que pude aguantar , 36 km de velocidad media y llegando a 45 de velocidad maxima , poder llegar al sprint con la élite mundial a pesar de no ser mi deporte y de que el día anterior hice mí correspondiente entrenamiento de larga duración. Estoy muy contento porque a pesar de practicar este deporte una vez a la semana y cuando tengo competicion en atletismo puedo estar sin coger hasta dos meses la handbike (bicicleta de mano) he podido demostrar que si se me dedicara profesionalmente estaría capacitado para estar en el mas alto nivel.
Quiero destacar que en el sprint gané al campeon del mundo Vitorio Podesta.
Primer clasificado Vicente Arzo y segundo lugar Marcus schmoll de austria.
Este miércoles acabé mi concetracion en Gandia que duro de 8 dias.



Aquest diumenge vaig conseguir un meritori tercer lloc al criterium internacional de ciclisme adaptat de la Vall dUixo ( Castello ) aquest any comptava amb el campio del món de contrarellotge a la categoria B l'italià Vittorio Podesta i Vicente Arzo tercer del món en contrarellotge en la categoria C2 .
Malgrat començar dilluns la temporada despres de las vacances i de no descansar ningun dia he estat capaç d'aconseguir un tercer lloc a la cursa mes important de ciclisme adaptat a nivell nacional .El mes important no és el tercer lloc de la cursa en la categoria open i primer en la categoria C1 sinó el ritme tan alt que vaig aguantar , 36 km de velocitat mitja i arribant a 45 de km maxima , poder arribar a l'esprint amb l'elit mundial malgrat no ser el meu esport i de què el dia anterior vaig fer meu corresponent entrenament de llarga durada . Estic molt content perquè malgrat practicar aquest esport una vegada a la setmana i quan tinc competicio en atletisme puc estar sense agafar fins dos mesos la handbike ( bicicleta de mà ) he pogut demostrar que si em dediqués profesionalment estaria capacitat per estar al mes alt nivell .
Vull destacar que en l'esprint vaig guanyar al campio del món Vitorio Podesta .
Primer classificat Vicente Arzo i segon lloc Marcus schmoll d'austria .
Aquest dimecres vaig acabar la meva concetracio a Gandia que va durar de 8 dies.




Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location